2014. június 30., hétfő

67. TESZT~Boulevard Magnetic Nails

Az előző bejegyzésben ígértem, hogy hozom a májusban vásárolt Boulevard mágneses körömlakkokról a tesztet. Itt is van! :)

A csomagolás nekem kifejezetten tetszik, szeretem ha valami színes és vidám. Átlátszó műanyagban ülnek a körömlakkok (alul és felül is védi őket).


A csomagolás alján és a tetején is szerepel, hogy mi is ez (körömlakk-mily meglepő :D), mire kell figyelni, és hogy honnan származik (természetesen Kína). Kis ábrák jelölik, hogyan is kell használni. Ez amúgy egy jó ötlet, mert én először nem értettem, hogy hol van a mágnes. De meglett!:) A KUPAK a mágnes :) szerintem ez nagyon jópofa, bár a későbbiekben gondot okozott használatkor... :(

Itt láthatók a kupakok, és hogy milyen minták hozhatók létre

Itt láthatjátok, milyen színeket is tartalmaz a csomag. 10 ml-esek, nincs se nevük, se számuk (legalábbis én nem találtam rajtuk.) Az üvegük nem lenne olyan rossz, de a gagyi műanyag elrontja az összképet.

 És akkor jöjjenek a képek, hogy hogyan látszódnak a körmökön:


Szerintem Ti is látjátok, hogy nem valami nagy szám. Lehet, hogy én vagyok béna (ami elég valószínű), de nálam nem igazán sikerültek a minták.


A kék lakk alá felkentem fehér lakkot alapnak, így lehetséges, hogy azért látszódik jobban a minta. Ez sikerült a legjobban.

zöld lakk fedése gyenge, egy rétegben kevés, viszont nem volt már idegzetem még egy réteget felkenni belőle. A mágnes viszont jól működik.

bordós lakk viszonylag jól szerepel, egy rétegben jól fed, a mágnes hagy maga után némi kívánnivalót. Nem látszik sajnos elég intenzíven a halszálkaminta.

Az arany lakkal megszenvedtem. 1 Rétegben is jól fed, de semmi nem látszott rajta, mikor a mágnest használtam. Így felkentem egy újabb réteget, és akkor már sikerült valami mintát kicsikarni a mágnesből. (Szerintem ez az egyik legizgalmasabb minta a kollekcióban, kár hogy nem sikerült valami jól.)

Nem úgy, mint a kisujjamon szereplő, számomra meghatározhatatlan színű lakknál. Ennél semmi értelmeset nem sikerült kicsikarnom a mágnesből, pedig már 2 vastag réteg volt a körmömön. Sajnos arra tudok gondolni, hogy vagy a mágnes, vagy a lakk nem a legmegfelelőbb.



Nem vagyok elégedett ezzel a kollekcióval. Vagy a mágnessel vagy a lakkokkal van probléma. Persze az is benne van a pakliba, hogy én nem tudom még jól használni ezeket a mágneseket. Gyakorlat teszi a mestert :)

Rengetegszer belenyúltam a lakkba a kupakkal, így egy nagy paca lett a körmömön, és kezdhettem elölről a lakkozást.

Ha nem is fogom gyakran használni ezeket a mágneseket, a lakkokat biztos fel fogom használni a további manikűrökhöz.

2014. június 27., péntek

66. Májusi-júniusi vásárolgatások

Nagyon rég volt már ilyen bejegyzés a blogon, ezért gondoltam, itt az ideje, hogy megmutassam Nektek, miket szereztem be az elmúlt 2 hónapban.

Nem sok mindent vásároltam, spórolós hónapok voltak.


Még a Lidl-ben vettem ezt a zakót, ami annyira megtetszett, hogy nem bírtam otthagyni. Kék alapon vannak a virágminták. Szerintem nagyon cuki, és az egyszerű nadrágokat, szoknyákat is feldobja.


Már régóta vadásztam egy új tornacipőre, amit végül a Deichmannban sikerült találnom. Nem itt szerettem volna venni, mert nem vagyok elégedett a Deichmann-os cipőkkel. Sajnos ez a cipő is már 1 hónap után kezd szétjönni. Nem tudom, hol lehetne venni jó minőségű, nem 20ezres Convers tornacipőt, ami nem jön szét 1 hónap alatt.


Május közepén a DM-ben leltem rá erre a Boulevard márkájú mágneses körömlakkcsomagra.(a fagyi alakú körömlakk is tőlük van, ha jól emlékszem.) Eredetileg 2000 Ft-ba került ez az 5 db lakkból álló csomag, de le volt árazva 1000 Ft-ra, így gondoltam egy próbát megér. Legközelebb hozom róla a tesztet.


Június elején kezdtem el bőszen keresni új bikinit, a felsőket a Tesco F&f részlegén meg is találtam. Teljesen spontán mentem a Tescoba, és pont akkor voltak leárazva a fürdőruhák 20%-al. Így igencsak baráti áron el hoztam őket. Imádom, hogy ilyen színesek :)

Moyra Wishing well, Aden No. 81, Aden No. 54

És a végén még megmutatom, milyen lakkokat vettem májusban. Az Essence lakkot a júniusi Joy-hoz adták, a többit pedig már láthattátok a blogon, több manikűrnél is használtam őket. :)

2014. június 24., kedd

65. Colourful Nailart Challenge-Összefoglalás

Véget ért a Thimmyke által meghirdetett Colourful Nailart Challenge. Ez volt az első kihívásom és nagyon élveztem. Most már bátrabban fogok jelentkezni ilyen játékokra. :)
Mára hoztam egy kis összefoglalót az általam elkészített manikűrökről:



2014. június 21., szombat

64. Colourful Nailart Challenge - 8. Black & White

Eljött az utolsó témája a kihívásnak. Úgy érzem, igen hamar eltelt ez a majd két hónap. Nagyon élveztem ezt a kihívást, ami számomra az első volt, de biztos hogy nem az utolsó :)

Az utolsó téma a Black & white, a fekete és fehér színek.


Már szinte megszoktam, hogy elsőre nem jön össze az, amit elképzeltem. Először Saran Wrap technikával próbálkoztam, de valamiért csúfos kudarcot vallottam, egyszerűen vállalhatatlan lett a manikűr. Ezért egy jóval egyszerűbb festést választottam.



Alapnak fehér lakkot használtam, majd feketével festettem és pontoztam rá. Így "megfeleztem" a körmöket.


Nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy nem lett tökéletes. Elég kacskaringósra sikerült, ez képeken látszik csak igazán.


Utólag ugrott be, hogy akár jing-jangot is készíthettem volna, de akkor az majd egy más alkalom lesz :D


Felhasznált lakkok:
Lovely fehér lakk
Lovely Nr 34









2014. június 18., szerda

63. Szívecskés manikűr

Mára egy  cuki romantikus manikűrt hoztam Nektek, amit tűs technikával készítettem el.
Nagyon megtetszett ez a technika, annyira mutatós dolgokat lehet vele készíteni.
A mai manikűr ötletét egy videó adta, amit youtube-on láttam itt:
 https://www.youtube.com/watch?v=e9IMqJcotq8

 Elkészítése igen egyszerű: az első réteg körömlakk megszáradása után felkenünk egy újabb, vastag réteget, majd pontozó segítségével néhány pöttyöt teszünk a körömlakkba. Ezután jöhet a tű, mellyel belehúzunk a pöttyökbe, úgy, hogy közbe nem emeljük fel a tűt. Így alakulnak ki a szívecskék, melyek egymásba kapaszkodnak.


A mutatós és a kisujjamra először ugyanaz a lakk került, az Essence Iced strawberry cream. Viszont arra gondoltam, hogy inkább sand lakkot van kedvem használni, úgyhogy végül a mutató ujjamra a Moyra Wishing well lakkja került, a kisujjamon pedig maradt az Essence.




Nem is értem, hogy hogy csak nem rég találtam rá erre a technikára. Annyi szuper dolgot lehet vele alkotni. Úgyhogy az elkövetkező időkbe, biztos, hogy gyakran fog előkerülni a tű:)


2014. június 14., szombat

62. Colourful nailart challenge- 7.Neon colours

Elérkeztünk a Colourful nailart challenge utolsó előtti témájához, ami a neon színek voltak. Nem igazán rendelkezek igazi neon színekkel, ezért egy kis nehézségbe ütköztem, hogy milyen lakkokat is használjak ehhez a témához.


Annyi ötletem volt, de valahogy a kivitelezés nem igazán sikerült, végül ennél a manikűrnél maradtam.


Ehhez a manikűrhöz egy tűt használtam, így alakítottam ki a csigás vonalakat. Nem sikerült teljesen olyanra, mint amit kigondoltam. Jobban tetszene, ha a sárga vonalak intenzívebben látszanának a lilába. Emellett egy kicsit csúf is lett a középső ujjamon a minta, de már nem akartam még egyszer leszedni és felkenni a lakkokat.


A lila lakk egyébként egy új szerzemény, egy újabb mini Aden lakk. Szerintem elég neonosnak mondható a színe, kicsit mattra szárat, 2 rétegben jól fed.


Felhasznált lakkok:
Aden No. 54-lila
Aden No. 81-sárga






2014. június 12., csütörtök

61. Waterfall

Már régóta kísérleteztem a waterfall manikűr elkészítésével, de sajnos a megvalósítások kudarcba fulladtak. Viszont nemrég sikerült elkészítenem az első vállalható manikűrt, így születhetett meg ez a bejegyzés.:)


Valamiért nem tetszettek magamon az elkészült verziók. Valószínű, hogy vastagabb ecsetet használtam a kelleténél, ezért nézhettek ki olyan furcsán. Itt próbáltam minél vékonyabban felvinni a színeket.


A mutatóujjamon kevesebb, és vastagabb vonal van, de ezt már csak utólag vettem észre.
Azért van még hova fejlődnöm:D


 Szerintem fehér alappal és színes lakkokkal nagyon vidámra sikeredett. Borongósabb időben, ha csak ránézünk, máris feldobja a kedvet. :)



2014. június 10., kedd

60. Jampec

Még május vége felé viseltem ezt a manikűrt, amit végre megmutathatok Nektek is bejegyzés formájában :)


Mostanában többször szerepelt már a blogon az alapszín, az NYC Spring tulip, amit előszeretettel használtam az elmúlt időszakban. Annyira tetszik ez a szín:) De persze fotózni nem lehet, jóval sötétebbnek látszik a képeken, mint élőben.


A gyűrűsujjamra kerültek a pöttyök, melyek feldobták az egészet. Így született ez a vidám, jampecos manikűr.


Nagyon egyszerű, de szerintem igencsak mutatós lett. Imádtam viselni, sokaknak elnyerte a tetszését :)

2014. június 7., szombat

59. Colourful nailart challenge - 6. From red to yellow

Ismét eltelt egy hét, és újabb forduló következik Színes kihívásban. A mostani téma a pirostól a sárgáig volt.


Ennél a témánál olyan problémába ütköztem, hogy nem volt egy sárga lakkom se. Egy darab se. Ezért gyorsan keresnem kellett egyet. Reménykedtem, hogy egy jól pigmentált darabot sikerül kifognom ebben a mini Aden lakkban. 


Szerencsére nem kellett csalódnom, nagyon jól fed, 2 rétegben teljesedik ki az igazi színe.


Alapnak felkentem 2 rétegben az Aden sárga lakkját, majd fekete lakkal húztam vonalakat, melyeket semmiféle koncepció nélkül kitöltöttem egy piros, és egy barackos árnyalattal. Így született meg a mai kihívás alanya.
Végül úgy gondoltam, bevetem a nemrég beszerzett Miss Sporty mattító lakkját, hogy megnézzem, mennyire működik, és mi lesz a manikűrrel.


Szerintem igen látványosra sikerült, ha nem ilyen harsány színeket használtam volna, bátran viseltem volna utcán is. De így csak otthon gyönyörködtem benne :D

Felhasznált lakkok:
Aden No. 81
Lovely Nr 34
Sally Hansen Cherry Red
NYC Spring Tulip
Miss Sporty Check Matte






2014. június 6., péntek

58. Megkésett Manikűrvadász 9. forduló

Egy kicsit megkésve( időhiány és figyelmetlenség miatt), de elkészítettem a  manikűrt a Manikűrvadászra, melynek Manna volt a házigazdája. Nekem még nem volt 20-30 használható alkotásom, de Manna és Bella olyan kedvesek voltak, hogy lehetővé tették, hogy így is részt vehessek.
A párom Vattacukor lett, a Beautycrumbs írója.

Nagy kíváncsisággal kezdtem neki az alkotások végigböngészésébe. Leszűkítettem kettőre a felhozatalt, és végül ezt a manikűrt választottam Vattacukortól:

Border nails-black and gold

Íme az én változatom:


Alapjában véve nagyon tetszik a fekete és az arany párosítás, és mivel még nem készítettem ilyen manikűrt, gondoltam itt a lehetőség rá:)

Alapként nem aranycsillámos lakkot kentem fel, hanem a Catrice Genius in the Bottle-jét, ami egy rezes duokrómos szín. Erre jött a fekete lakk.


Felhasznált lakkok:
Catrice Genius in the Bottle
Lovely Nr34