2015. június 30., kedd

134. Pávává vált

Régóta tetszenek a pávás manikűrök akár milyen formában, de eddig még nem készítettem magamnak ilyen körmöket. De tegnap ismét volt szabadidőm, és nekiálltam a lakkozásnak :)


Két ujjamra került a BP-L007-es lemezén található minta, fekete (Lovely Nr 34) illetve menta (Essence play with my mint) alapra, és ezekkel a lakkokkal készült a nyomdázás is. Ezután kitöltöttem a mintákat egy sötétzöld (NYC Money Never Sleeps), narancsos csillámos (Zoya Tinsley) és pezsgőszínű homok (Rimmel Space Dust Aurora) lakkal.
A gyűrűsujjamra került a Golden Rose Jolly Jewels 103 csillámos lakkja, szerintem nagyon illett a manikűrhöz :)


Személy szerint nekem a kék alapra való fekete lakkal való mintázás jobban tetszik, de összességében így is elégedett vagyok a manikűrrel:)




Felhasznált eszközök:
Fekete - Lovely Nr 34
Menta - Essence play with my mint
Sötétzöld - NYC Money Never Sleeps
Narancsos csillámos - Zoya Tinsley
Pezsgőszínű homoklakk - Rimmel Space Dust Aurora
Csimmámos - Rose Jolly Jewels 103
Born Pretty Store BP-L007

Hogy tetszik a manikűr? Szeretitek a pávás mintákat?

2015. június 28., vasárnap

133. Dry Brush Flower

Végre volt időm és kedvem is egy kis nail arthoz. Mostanában nem nagyon viszem túlzásba az alkotást, inkább csak egyszínű lakkozásokat készítek. De mivel már régóta izgatja a fantáziámat a dry brush technika, ezért gondoltam, ideje kipróbálnom :)
Annyira megtetszett, hogy a próbálgatások után egy mintát is festettem ezzel a módszerrel. És mivel nagy kedvencem a virágminta, így természetesen ezt választottam :)



Az elkészítése a manikűrnek nagyon egyszerű. A körömlakkos ecsetről az üveg szélén lehúzzuk a felesleget, de érdemes még papíron is végighúzogatni párszor az ecsetet, hogy minél kevesebb festék maradjon rajta.

Majd a kívánt helyre, finom mozdulatokkal felvisszük a körömlakkot.
Először a leveleket festettem fel egy sötétzöld árnyalattal, majd a sötétlila lakkot vittem fel egymásra kétszer úgy, hogy nem teljesen fedték egymást a rétegek. Ezután következett a rózsaszín lakk azokra a helyekre, ahol lila szirmok nem voltak. Végül a virág közepét festettem meg egy barack és egy fehér lakk segítségével. A fehér lakkból került még egy kevés a szirmokra is.
Remélem valamennyire érthető, de ha nem, kérdezzetek bátran :)






Nagyon tetszik ez a technika, biztos hogy sokszor fogom még alkalmazni a későbbiekben is, hiszen nagyon jól fel lehet dobni vele a manikűrt, és ezer féleképp lehet variálni a színösszeállítást!

Felhasznált lakkok
Matt fehér-Lovely Matt White

Sötétlila - Zoya Odette
Rózsaszín - Max Factor Glossfinity Marshmallow
Sötétzöld - NYC Money Never Sleeps
Barack - Rimmel Peachella


Hogy tetszik Nektek ez a manikűr? Próbáltátok már a dry brush technikát? :)

2015. június 15., hétfő

132. Manikűrvadász 17. forduló

Ma ismét eljött IsaBella jóvoltából a Manikűrvadász következő fordulója. Mindig nagyon várom az újabb fordulókat,, izgalmas, hogy kitől is kell vadásznom egy manikűrt, illetve hogy tőlem ki fog vadászni!:)

Ezúttal a Lakkalandok blog íróját, Juditot kaptam párul. Nehéz volt a választás, mert nagyon sok nekem tetsző manikűr volt a blogján, végül ezt a cseresznyevirágos manikűrt választottam, amit már Judit is újraalkotott saját magától :D
Forrás: lakkalandok.blogspot.hu
Az én változatom:
Egy nagyon nagyon halvány rózsaszín lakkot választottam alapszínnek, a középső és a gyűrűs ujjamra pedig felütögettem egy szivacs segítségével egy erősebb rózsaszín lakkot, majd ezekre az ujjaimra kerültek az ágak, a virágok és a levelek. 
Először amit elkészítettem nem tetszett, de a második verzió, ami itt látható, az már nagyon is tetszik :) Ebben a melegben egy kicsi tavaszt sikerült csempésznie a hangulatomba. Remélem nektek is elnyeri a tetszéseteket ez a kis tavaszi manikűr :)




Felhasznált lakkok:
Rimmel Rita Ora Collection 203 Lose Your Lingerie - Nagyon halvány rózsaszín
Astor Vibrant Anemone - Élénk rózsaszín
Models Own Becca's Brown - Barna
Lovely Matt White - Matt fehér
Miss Sporty 130 - Sötét rózsaszín

Hogy tetszik Nektek ?

Már nagyon kíváncsi vagyok a többiek alkotásaira, nézzétek meg Ti is őket! :)



2015. június 5., péntek

131. TESZT ~ Born Pretty Store - BP-L007 körömnyomda lemez

Ma a Born Pretty Storetól tesztelésre kapott termékek közül az utolsó, BP-L007-es nyomdalemezt mutatom meg, és a vele készített manikűrről hozok pár fotót.

Egy vintage stílusú lemezről van szó, tele van mindenféle szépséges mintával, plusz vannak rajta Ferrari, csillag, meg búzakalász minták is, amiket nem értek, hogy kerülnek erre a lemezre. Amikor választottam, ezek fel se tűntek, most viszont annál inkább :D Mondjuk a Ferraris mintát el tudom képzelni egy vad, tűzpiros manikűrrel (nem magamon) :)

A két középső körmömre került stamping decal technikával a minta, a fekete körvonalú mintát töltöttem ki a teal színű lakkal. A hüvelyk- és a gyűrűsujjamra matt fehér lakk került, a kisujjamra pedig a teal színű szépséges lakk.

Sajnos kicsit elmosódott lett a minta, ami a matrica felhelyezésének tudható be :( Mindenesetre nekem nagyon tetszik, jelenleg is ő van a körmeimen, és legszívesebben mindig bámulnám  a kezem. Az hiszem államvizsgára tanulás mellett az elkészítése nem volt a legjobb ötlet :D

A képek vakuval készültek.






Néhány szó a nyomdalemezről:

A nyomdalemez egy papírtokban érkezett, ami sajnos szét volt jőve, nem volt teljesen megragasztva a kellő helyeken. Nekem ez kicsit csalódás volt. Egyébként le volt fóliázva, szóval nem esett baja. Eddig két mintát próbáltam ki a lemezről, ők szépen működtek, tökéletesen fel lehetett szedni a nyomdapárnára.
Azt hiszem fogok még rendelni ezekből a nagyobb lemezekből, bár a választás igen nehéz lesz, annyi szépséges mintájuk van.


Felhasznált termékek:
Lovely Matt White - Fehér
Manhattan Lotus effect Emerald Green - Teal
Lovely Nr 34 - Fekete
Born Pretty Store BP-L007 nyomdalemez

Ha megtetszett ez a nail artos termék, akkor meg tudjátok rendelni http://www.bornprettystore.com/vintage-damask-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-l007-65cm-p-17925.html oldalon. Jelenleg 5,99 $-ba kerül, ami szerintem egész korrekt ár, bár érdemes figyelni az akciókat.
Az alábbi kuponkóddal (KMSQ10) pedig 10% kedvezménnyel tudtok vásárolni a BPS oldalán a teljes áras termékekből. Ha pedig 10 alkalommal felhasználásra kerül a kuponkód, egy nyereményjátékot szponzorál a BPS.


Hogy tetszik a mostani manikűr?